Aanleg

Tuinaanleg

Wij staan garant voor een vakkundig gerealiseerd project. Wij verzorgen het grondwerk, alle soorten bestrating, waterpartijen, tuinverlichting, omheiningen, sproeisystemen, Leiboom frames enzovoorts.

Tijdens de uitvoering heeft u echter maar één aanspreekpunt en dat is Dave Saas. Bij de aanleg maken we onder andere gebruik van machines en materieel. Naast het aanleggen van nieuwe tuinen, kunt u natuurlijk ook bij ons terecht voor renovatie van een bestaande tuin.

Vijver

Een vijver in welke vorm dan ook is vaak de eyecatcher van uw tuin.

Het aanleggeven van een vijver is een flinke klus. Wij nemen u het werk dan ook graag uit handen. De basis voor een vijveraanleg is altijd een goed doordacht en duidelijk uitgetekend vijverontwerp in overleg en samenwerking met u. Vijvers, ze zijn er in vele soorten en maten. Toch heeft iedere vijver onderhoud nodig. We zorgen voor goede waterkwaliteit, onderhouden de waterplanten voor u en zorgen ervoor dat de vijver er het hele jaar uitstekend bij ligt. Ook het onderhoud van een vijver is seizoensgebonden. Zo is het in de herfst zaak om bladeren uit de vijver te houden, terwijl het in het voorjaar juist belangrijk is dat er onderhoud plaats vindt aan zuurstofplanten.

Beregening

Bij de aanleg van je nieuwe of bij renovatie van je huidige tuin kun je ook kiezen voor beregening met waterput en pomp.

Wil je beregening zonder waterput en pomp, dat kan natuurlijk ook. Dan kies je voor de beregening op de waterleiding van het huis zo dat je zo min mogelijk omkijken hebt. Dit is mogelijk tot ongeveer 200m2. Is je tuin groter? Dan adviseren wij toch een waterput te slaan met pomp, de sproeiers worden perfect afgesteld naar de wensen van de klant. Beregening zorgt ervoor dat je tuin op het juiste moment, op de juiste plaats, de juiste hoeveelheid water krijgt. Zo zorgen wij ervoor dat er geen onnodig water wordt verspild.

Icon Nijssen Media